Situata e fundit e zonave të dominuara në Siri

Situata e fundit e zonave të dominuara në Siri | Opozitarët kontrollojnë një zonë prej 22 mijë kilometrave katror, afërsisht 12% të territoreve të vendit

Situata e fundit e zonave të dominuara në Siri

Regjimi i Beshar Esadit, i cili së fundmi mori nën kontroll rajonin e Gutës Lindore, me mbështetjen e Rusisë dhe Iranit arriti të vë nën kontroll 58% të territoreve të vendit.


Fjalët Kyçe: regjimi sirian , DAESH , PKK , YPG , Dega e Ullirit , Mburoja e Eufratit , Siri , zonat e dominuara