Francë - Protestat e "Jelekëve të verdhë"

Protestat e fundit të "Jelekëve të verdhë" në Francë |

Protestat e fundit të "Jelekëve të verdhë" në Francë

Fotografitë nga protestat popullore në Francë të organizuara nga "Jelekët e verdhë" për të protestuar kundër rritjes së çmimeve të karburanteve dhe kushteve të këqija ekonomike. 


Fjalët Kyçe: Paris , Francë , Jelekët e verdhë , protesta