ShBA - Panairi i aviacionit dhe detarisë hapë dyert për vizitorët

Sot në Chicago, SHBA, është hapur Panairi i 60-të i aviacionit dhe detarisë.

ShBA - Panairi i aviacionit dhe detarisë hapë dyert për vizitorët

Sot në Chicago, SHBA, është hapur Panairi i 60-të i aviacionit dhe detarisë.

Manovrat ajrore mbi liqenin Michigan nga bregu i ndiqnin disa mijëra persona.

Në panair morën pjesë ekipet Aerostars, AeroShell Aerobattic, brigade zjarrfikëse Chicago, Policia detare e Chicago-s, Thunderbirds, P-51 Mustang dhe A-10 Thunderbolt.

Akrobacionin drejtpërdrejt e transmetuan disa kanale televizive, ndërsa vazhdimi i manifestimit është planifikuar për të dielën. (AA)Lajme të ngjashme