New York mirëpret Festivalin Tradicional të Dritës

Festivali do të vazhdojë sonte me shfaqjen, ndërsa shfaqja mbyllëse do të zhvillohet nesër.

New York mirëpret Festivalin Tradicional të Dritës

Në New York mbrëmë u hap Festivali Tradicional i Dritës (NYFOL) i cili ka tërhequr vëmendjen e madhe të publikut.

Dizajnerët e efekteve të dritës nga Amerika dhe mbarë bota mbrëmë kanë prezantuar shfaqjen e dritave në urën që lidh Manhhattan dhe Brooklyn.

Një grup prej 20 interpretuesve të shfaqjes me projeksionet e tyre kanë tërhequr vëmendje të madhe të publikut, ndërsa argëtimin e plotësuan edhe grupe muzikore.

Festivali do të vazhdojë sonte me shfaqjen, ndërsa shfaqja mbyllëse do të zhvillohet nesër.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme