Shoqata turke e bamirësisë hap pus uji për 3 mijë persona në Kamerun

Shoqata turke e Ndihmave Njerëzore, Heybe hapi pus uji në Kamerun, nga i cili do të përfitojnë 3 mijë njerëz.

Shoqata turke e bamirësisë hap pus uji për 3 mijë persona në Kamerun

Shoqata turke e Ndihmave Njerëzore, Heybe hapi pus uji në Kamerun, nga i cili do të përfitojnë 3 mijë njerëz.

Kryetari i Shoqatës, Yasin Karayel, në deklaratën e bërë tha se brenda vitit kanë hapur 19 puse.

“Problemi themelor në rajonin e Afrikës është uji i pastër. Shoqata jonë i ka fokusuar punimet në këtë rajon. Me dhurimet e bëra nga bamirësit në Turqi dhe botë vazhdojmë të hapim puse uji. Së fundmi hapëm pusin e ujit për 3 mijë persona në Kamerun” tha Karayel.

Ai tha se do të vazhdojnë punimet pa ndërprerje për të hapur puse të tjera uji për njerëzit në nevojë.Lajme të ngjashme