Antalya nuk ngopet duke thyer rekorde

Parajsa e turizmit, Antalja (Antalya) theu edhe një rekord tjetër.

Antalya nuk ngopet duke thyer rekorde

Parajsa e turizmit, Antalja (Antalya) theu edhe një rekord tjetër.

Në muajin gusht Antalja u vizitua nga 2 milionë e 150 mijë turistë.

Ky është rekordi i gushtit për të gjitha kohërat.

Gjatë 8 muajve të parë të vitit ky qytet i jashtëzakonshëm turistik mirëpriti 9 milionë e 200 mijë turistë dhe gjithashtu pritet që deri në fund të vitit të vijnë edhe 5 milionë turistë të tjerë.

Kështu që numri i turistëve që do të vizitojnë Antaljan brenda një viti do të arrijë në 14 milionë turistë.

 


Lajme të ngjashme