Xhandarmëria turke thyen rekordin e Guinness me një aktivitetet interesant

Thyerja e rekordit dhe hyrja në librin e rekordeve Guinness u shoqërua me brohoritje dhe shfaqje festive të pjesëmarrësve dhe të pranishmëve.

jandarma guinness rekorlar kitabı 2.jpg
jandarma guinness rekorlar kitabı 3.jpg

Komanda e Përgjithshme e Xhandarmërisë zhvilloi një aktivitetet të veçantë me rastin e veprimtarive festive të 178-vjetorit të themelimit.

Në stadiumin e Akademisë së Xhandarmërisë dhe Rojës Bregdetare u zhvillua aktiviteti i “Pjesëmarrja më e lartë në auditimin e librit të një shkrimtari”.

Në këtë aktivitet morën pjesë 5 mijë e 754 persona që përbëheshin nga personel dhe familjarë të Komandës së Përgjithshme të Xhandarmërisë, Rojës Bregdetare dhe Kompanisë turke liderë të industrisë së mbrojtjes, ASELSAN.

Thyerja e rekordit dhe hyrja në librin e rekordeve Guinness u shoqërua me brohoritje dhe shfaqje festive të pjesëmarrësve dhe të pranishmëve.Lajme të ngjashme