Turqia prodhon Blindё Transparente

Me blindën transparente qё ka nisur tё prodhojё ndёrmrrja “ETİ” nё Turqi, nё industrinё e mbrojtjes do tё hapet njё epokё e re me vlerё 560 milionё dollarё.

Turqia prodhon Blindё Transparente

Ndёrmarrja shteterore “Eti Alüminyum”, njё nga komplekset e integruara nё botё qё bёn çdo lloj prodhimi, duke filluar nga xeherori e deri tek produkti i fundit, ka nisur tё prodhojё nё Turqi Blindё Transparente, i cili sot prodhohet vetёm nё disa vende, Shtetet e Bashkuara tё Amerikёs (ShBA), Kinё, Gjermani dhe Hungari.

Suksesi ёshtё arritur nga inxhinierёt turq dhe do tё plotёsojё mungesat pёr alumin special, qё pёrdoret nё ndёrtimin e anijeve luftarake, avionёve luftarakё, autoblindave dhe raketave.

 


Lajme të ngjashme