Përurohet Qendra Tregtare Turke në Londër

Ministrja e Tregtisë, Ruhsar Pekcan në kryeqytetin Londër të Anglisë bëri përurimin e Qendrës Tregtare Turke.

Përurohet Qendra Tregtare Turke në Londër

Ministrja e Tregtisë, Ruhsar Pekcan në kryeqytetin Londër të Anglisë bëri përurimin e Qendrës Tregtare Turke.

Ministrja Pekcan u informua në lidhje me kompanitë turke të cilat japin shërbime në Qendrën Tregtare Turke në sektorët e qeramikës, ndërtimtarisë, konstruksionit, arkitekturës dhe dizajnit.

Qendra Tregtare Turke, e cila ndodhet në lagjen Clerkenwell të Londrës ku janë zyrat e kompanive të mëdha që veprojnë në shkallë ndërkombëtare, ofron shërbime në një godinë pesëkatëshe me sipërfaqe 960 metra katrorë.

Në këtë qendër veprojnë 13 kompani turke, të cilat u vizituan nga ministrja e Tregtisë, Ruhsar Pekcan.Lajme të ngjashme