Kosovë – Presidenti Thaçi dekreton Ligjin për Buxhetin

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, nënshkroi të premten dekretin e Ligjit për Buxhetin me plotësimet dhe ndryshimet e tij...

Kosovë – Presidenti Thaçi dekreton Ligjin për Buxhetin

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, nënshkroi të premten dekretin e Ligjit për Buxhetin me plotësimet dhe ndryshimet e tij.

Lajmi është bërë i ditur nga vetë Presidenti Thaçi, që shprehet se “me rishikimin e këtij buxheti synohet zhvillimi makroekonomik”.

Sapo nënshkrova dekretin e Ligjit për Buxhetin me plotësimet dhe ndryshimet e tij. Riorientimi i mjeteve, i bërë me rishikimin buxhetor, synon zhvillim më të qëndrueshëm dhe stabilitet makroekonomik”, shkruan ai në Facebook. /ATSHLajme të ngjashme