Konkursi i Muajit

Pyetja për muajin gusht është:

Cila është detyra e re e Zotit Binali Yildirim, i cili ka qenë Kryeministri i fundit i Republikës së Turqisë para kalimit në sistemin e qeverisë presidenciale? 

A) Ndihmëspresident

B) Kryetar Parlamenti

C) Ministër i Punëve të Jashtme

Tre pjesëmarrësve, që do të na dërgojnë përgjigjen e saktë dhe do të përcaktohen si fitues me shortin, që do të hidhet mes dëgjuesve dhe vizitorëve të faqes së internetit, Radio Zëri i Turqisë do t’u dërgojë nga një dhuratë

Përgjigjet mund t’i dërgoni deri më datë 31 gusht 2018 duke plotësuar formularin e mëposhtëm. Ju lutemi plotësoni të gjitha hapësirat, duke shkruar të plotë edhe adresën tuaj postare. Gjithashtu përgjigjet e konkursit mund ti dërgoni edhe me faks në numrin: +90-312-463-34-54.

Të gjithë pjesëmarrësve u urojmë suksese.


Përgjigju Konkursit të Muajit