Vazhdojnë protestat në Armeni, populli ngrihet kundër Sarkisjanit

Në Armeni vazhdojnë protestat kundër ish-ministrit të shtetit dhe Kryeministrit të ri, Serj Sarkisjan.

Vazhdojnë protestat në Armeni, populli ngrihet kundër Sarkisjanit
Vazhdojnë protestat në Armeni, populli ngrihet kundër Sarkisjanit
Vazhdojnë protestat në Armeni, populli ngrihet kundër Sarkisjanit

Në kuadër të protestave, që vazhdojnë prej ditës së premte, dilet kundër zgjedhjes së Sarkisjanit kryeministër dhe në Sheshin Republika të kryeqytetit Erevan u mblodhën rreth 15 mijë protestues.

Në Armeni vazhdojnë protestat kundër ish-ministrit të shtetit dhe Kryeministrit të ri, Serj Sarkisjan.

Në kuadër të protestave, që vazhdojnë prej ditës së premte, dilet kundër zgjedhjes së Sarkisjanit kryeministër dhe në Sheshin Republika të kryeqytetit Erevan u mblodhën rreth 15 mijë protestues.

Ndërkohë që për shkak të protestave në kryeqytet përjetohet një trafik i madh, institucionet shtetërore u rrethuan nga protestuesit.

Edhe në qytetin e dytë më të madh të vendit, Gymri (Gümrü) janë zhvilluar protesta të ngjashme.Lajme të ngjashme