WP: Trump shkarkon Tillersonin nga detyra

Washington Post: Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump shkarkoi nga detyra sekretari amerikan i shtetit Rex Tillerson

WP: Trump shkarkon Tillersonin nga detyra

Në postimin e bërë në median sociale Twitter, Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump shkroi: “Mike Pompeo, drejtor i CIA-s, do të bëhet sekretari i ri i shtetit. Ai do të bëjë një punë fantastike! Falënderoj Rex Tillersonin për shërbimin e tij! Gina Haspel do të bëhet drejtorja e re e CIA-s dhe gruaja e parë e zgjedhur në këtë post. Urime për të gjithë!”Lajme të ngjashme