Trump njofton tërheqjen e Amerikës nga Marrëveshja për Klimën

“ShBA-ja do të tërhiqet nga Marrëveshja e Parisit për Klimën”, deklaroi presidenti amerikan të enjten, ashtu siç kishte premtuar gjatë fushatës.

Trump njofton tërheqjen e Amerikës nga Marrëveshja për Klimën

Presidenti amerikan, Donald Trump njoftoi të enjten tërheqjen e ShBA-së nga Marrëveshja e Parisit për Klimën, sikurse kishte premtuar gjatë fushatës së tij në emër të mbrojtjes së punësimit amerikan dhe të sloganit të tij “Amerika në fillim”.

“ShBA-ja do të tërhiqet nga Marrëveshja e Parisit për Klimën”, deklaroi presidenti amerikan.

“Kërkoj që asgjë të mos pengojë veprimin tim për rimëkëmbjen e ekonomisë amerikane”, shtoi ai.

 


Lajme të ngjashme