Ministri i Jashtëm turk vazhdon kontaktet në Shqipëri

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlut Çavushollu ndodhet në Shqipëri për të marrë pjesë në ceremoninë e fillimit të vitit të ri akademik në universitetin “New York”, kurse nesër do të kalojë në Kosovë.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Arnavutluk-ta.jpg
Mevlüt Çavuşoğlu Arnavutluk-ta Türkiye Maarif Vakfı Okulu “New York Okulları”.jpg
Mevlüt Çavuşoğlu Arnavutluk-ta Türkiye Maarif Vakfı Okulu “New York Okulları”_2.jpg
dışişleri bakanı Mevlüt Çavuşoğlu arnavutluk-türkiye sanayi ve ticaret odasında_1.jpg
dışişleri bakanı Mevlüt Çavuşoğlu arnavutluk-türkiye sanayi ve ticaret odasında_4.jpg

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlut Çavushollu ndodhet në Shqipëri për të marrë pjesë në ceremoninë e fillimit të vitit të ri akademik në universitetin e “New York High School”, pjesë e rrjetit të shkollave që administrohen nga fondacioni turk “Maarif”.

Pastaj ministri i jashtëm do të ketë një takim në Dhomën Industriale dhe Tregtare Shqipëri-Turqi.

Pas përfundimit të kontakteve në Shqipëri, nesër Çavushollu do të kalojë në Kosovë.

Pritet që në takimet e Çavushollusë me autoritetet zyrtare në Tiranë dhe Prishtinë të trajtohen gjerësisht marrëdhëniet e Turqisë me Shqipërinë dhe Kosovën si dhe të shkëmbehen mendime mbi zhvillimet rajonale dhe ndërkombëtare.Lajme të ngjashme