Голем број земји во светот се борат со неповолните временски услови

САД продолжува со борбата против пожарите кои го погодија Лос Анџелес

Голем број земји во светот се борат со неповолните временски услови

Во лизгањето на земјиштето во авганистанската провинција Пенчсир загинаа 10 лица.

Тајфунот Марија што ги погоди источните предели на кина предизвика големо уништување.

САД продолжува со борбата против пожарите кои го погодија Лос Анџелес.

Во досегашните пожари беа уништени 10 хектари површина.

Ураганот што ја погоди американската сојузна држава Аризона предизвика пожар во еден маркет.

Падна кровот на продавницата а клиентите беа евакуирани.Слични вести