(ВИДЕО) Скок во бездната од Стариот мост во Мостар

Во светската серија на скокови во бездната од Стариот мост во Мостар во Босна и Херцеговина, во машка актегорија Гери Хант од велика Британија го освои првото место, додека во женска категорија американката Чесли Карлтон.