Официјален Ријад најпрвин на 4-ти октомври одби дека е убиен Кашикчи

Официјален Ријад најпрвин на 4-ти октомври одби дека е убиен Кашикчи

Официјален Ријад најпрвин на 4-ти октомври одби дека е убиен Кашикчи

Официјален Ријад најпрвин на 4-ти октомври одби дека е убиен Кашикчи, рече претсдетаелот Ердоган.Слични вести