Ердоган: Од доказните материјали дознаваме дека Кашичи беше жртва на планирано убиство

Ердоган: Од доказните материјали дознаваме дека Кашичи беше жртва на планирано убиство

Ердоган: Од доказните материјали дознаваме дека Кашичи беше жртва на планирано убиство

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече: Од доказните материјали дознаваме дека Кашичи беше жртва на планирано убиствоСлични вести