Бинали Јилдирим нов претседател на Големото национално собрание на Турција

Бинали Јилдирим нов претседател на Големото национално собрание на Турција

Бинали Јилдирим нов претседател на Големото национално собрание на Турција

Поранешниот премиер на владата на Турција Бинали Јилдирим избран за нов претседател на Големото национално собрание на Турција Слични вести