Одлуката на Трамп во врска со Ерусалим, претставува фрлање на регионот во оган

Претседателот Ердоган рече дека одлуката на Трамп претставува фрлање на регионот во оган

Одлуката на Трамп во врска со Ерусалим, претставува фрлање на регионот во оган

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече дека одлуката на американскиот претседател Доналд Трамп во врска со прогласувањето на Ерусалим за главен град на Израел, претставува фрлање на регионот во оган.

 Слични вести