Решително продолжува борбата против тероризмот

Во бомбардирањето беа неутрализирани засолништата на членовите на сепаратистичко-терористичката организација

Решително продолжува борбата против тероризмот

Решително продолжува борбата против тероризмот како во земјава така и надвор.

Во операцијата врз руралното подрачје Оваџик кај Тунџели беа неутрализирани 2 терористи.

Терористичките гнезда во Кандил беа бомбардирани од страна на борбените авиони.

Во бомбардирањето беа неутрализирани засолништата на членовите на сепаратистичко-терористичката организација.Слични вести