Извршен вооружен напад во дворот на една гимназија во Лас Вегас во САД

Според вестите објавени во американскиот печат, бил извршен вооружен напад во дворот на една гимназија во северниот дел на Лас Вегас во кој според првични претпоставки животот го загубило едно лице

Извршен вооружен напад во дворот на една гимназија во Лас Вегас во САД

 

Во вооружен напад до кој што дошло во дворот на една гимназија во градот Лас Вегас во САД според првични претпоставки животот го загубило едно лице.

Според вестите објавени во американскиот печат, бил извршен вооружен напад во дворот на една гимназија во северниот дел на Лас Вегас.

Портпаролот на полицијата во Лас Вегас Ерик Леавит во дадената изјава во врска со прашањето истакна дека според првични претпоставки во случајот животот го загубил еден маж. 

Полицијата издаде предупредување до граѓаните да не се доближуваат до местото на настанот.

Продолжува истрагата во врска со случајот.Слични вести