Експлозија во Авганистан

Во експлозијата загинаа 11 лица, од кои 5 деца

Експлозија во Авганистан

Во експлозијата во месноста Мухамед Ага во Логар во Авганистан загинаа 11 лица.

Кајмакамот на месноста Мухамед Ага Насир Амин рече дека експлозивот поставен покрај патот експлодираше за време на преминот на едно возило кое рпенесуваше цивили.

Во експлозијата загинаа 11 лица, од кои 5 деца.

Досега никој не ја презеде одговорноста за нападот.Слични вести