Нејмар и Кари во Парис играа кошарка

Историската средба на двете ѕвезди во Парис беше остварена во во најстарата кошаркарска сала на гардот

Нејмар и Кари во Парис играа кошарка

Фудбалерот на Пари Сен Жармен Нејмар и ѕвездата на Голден Стејт Вариорс Стивен Кари во рамките на организацијата на НБА во Парис играа кошарка.

Кари впрочем е ѕвезда во ова спортска дисциплина.

Но исто така и Нејмар најде можност да ги покаже своите способности со кошаркарската топка.

Историската средба на двете ѕвезди во Парис беше остварена во во најстарата кошаркарска сала на гардот.Слични вести