Национална проба во Романија

Вечер во 21.15 часот во Клуж турските репрезентативци ќе играат подготвителен натпревар

Национална проба во Романија

Денес турската фудбалска репрезентација во Клуж ќе игра против репрезентацијата на Романија.

Подготвителниот натпревар што ќе започне во 21.15 часот и ќе се одигра на стадионот д-р Константин Радулеску.

Главен судија на натпреварот ќе биде Тиаго Бруно Лопес Мартинс од Фудбалската федерација на Португалија, а негови помошници судиите Рикардо Хорге Фереира Сантос и Луис Андре Фереира Пинто Кампос.Слични вести