Џенк Тосун моментално еден од најбараните фудбалери на трансфер листата на Премиер Лигата

Фудбалерот на Бешикташ Џенк Тосун со успехот постигнат на последниот натпревар на клубот против Монако е се повеќе баран на странсфер листите

Џенк Тосун моментално еден од најбараните фудбалери на трансфер листата на Премиер Лигата

Фудбалерот на Бешикташ Џенк Тосун со успехот постигнат на последниот натпревар на клубот против Монако кој заврши со резултат од 2 спрема 1 за Бешикташ е се повеќе баран на странсфер листите.

Тосун моментално е еден од најбараните фудбалери на трансфер листата на Премиер Лигата.

Натпреварот Бешикташ-Монако го следеше и Даги Фридман директорот на клубот Кристал Палас. Се знае исто така дека Тосун се наоѓа и на трансфер листата на Њукасл Јунајтед инаку екипа во Премиер Лигата.

 Слични вести