(ФОТОГАЛЕРИЈА) Претседателот Ердоган во Вашингтон

Претседателот Ердоган во Вашингтон |

Претседателот Ердоган во Вашингтон

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган во посета на Вашингтон


Тагови: Вашингтон , Претседателот Ердоган