(ФОТОГАЛЕРИЈА) Русија свечено го одбележа Денот на победата над фашизмот

Русија свечено го одбележа Денот на победата над фашизмот |

Русија свечено го одбележа Денот на победата над фашизмот

9-ти мај, Денот на победата над фашизмот свечено одбележан во Русија


Тагови: Русија , Денот на победата над фашизмот , 9-ти мај