Снегот на езерото Лимни во источноцрноморската област ги маѓепсува посетителите

Езерото Лимни кое се наоѓа во населеното место Торул кај градот Ѓумушане, во источно црноморската област се простира на падините на планината Зигана на историскиот Пат на свилата |

Езерото Лимни кое се наоѓа во населеното место Торул кај градот Ѓумушане, во источно црноморската област се простира на падините на планината Зигана на историскиот Пат на свилата

Тагови: посетителите , маѓепсува , источноцрноморската , езерото Лимни