(ФОТОГАЛЕРИЈА) Претседателот Ердоган ги прими децата кои допатуваа за 23 април

Ердоган ги прими децата кои допатуваа за 23 април |

Ердоган ги прими децата кои допатуваа за 23 април

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган ги прими децата кои допатуваа во Турција во рамките на Фестивалот на детето 23 април што се одржува под покровителств на ТРТ.


Тагови: ТРТ , 23 април , Фестивалот на детето , децата , Претседателот Реџеп Тајип Ердоган