Од почетокот на операцијата „Маслиново гранче“ досега неутрализирани вкупно 2777 терористи

2777_TERORIST_MAKEDONCA.jpg |

2777_TERORIST_MAKEDONCA.jpg

Од почетокот на операцијата „Маслиново гранче“ досега неутрализирани вкупно 2777 терористи


Тагови: досега неутрализирани вкупно 2777 терористи , „Маслиново гранче“ , Од почетокот на операцијата