Националниот воен брод ТЏГ Бургазада предаден на Поморските сили

Националниот воен брод ТЏГ Бургазада предаден на Поморските сили |

Националниот воен брод ТЏГ Бургазада предаден на Поморските сили

Националниот воен брод ТЏГ Бургазада изграден во рамките на проектот МИЛГЕМ, им е предаден на Поморските сили на Турција.


Тагови: Поморските сили , предаден , МИЛГЕМ , проектот , ТЏГ Бургазада , воен брод , националниот воен брод