Познатите американски актери МакДермот и Квигли на одмор во Бодрум

Американскиот актер Дилан МакДермот и неговата свршеница познатата актерка Маргарет Денис Квигли кои заедно со своите другари за поминување на својот одмор ја избра Турција допатуваа во познатото туристичко одморалиште Бодрум кај Мугла

Dylan Mcdermott-Margaret Denise Quigley bodrum2.jpg
Dylan Mcdermott-Margaret Denise Quigley bodrum1.jpg

Американскиот актер Дилан МакДермот и неговата свршеница познатата актерка Маргарет Денис Квигли дојдоа во познатото туристичко одморалиште Бодрум кај градот Мугла на Егејскиот брег.

Познатиот пар кои заедно со своите другари за поминување на својот одмор ја избра Турција ја посетија месноста Етрим во маалото Пинарлибелен во Бодрум.

Познатите актери кои ја посетија областа која што е позната по своите културно-историски знаменитости овде јадеа на земјена софра.

Парот МакДермот и Квигли кој привлекува внимание по нивното скромно однесување потоа одблизу се заинтересирале за ткаењето на познатите теписи познати по името „Караова“ и притоа добија информации од надлежните во врска со ткаењето и начинот на изработување на овие теписи.

МакДермот и Квигли до вечерните часови шетаа и времето го поминаа во Етрим.

Како што се дознава Дилан МакДермот и неговата свршеница Маргарет Денис Квигли купиле од овие познати теписи „Караова“.

 

 Слични вести