Дени Брилјант на 6 октомври во Истанбул ќе одржи концерт

Бриљант во рамките на Серијата концерти под отворено небо Зубизу ќе одржи концерт на сцената под отворено небо Џемил Топузлу во Харбије

Дени Брилјант на 6 октомври во Истанбул ќе одржи концерт

Францускиот интерпретатор Дани Бриљант на 6 октомври ќе одржи концерт во Истанбул

Интерпретаторот Бриљант со еден поинаков коментар на латинскиот, салса, ча ча и џез ритамот на француски јазик на љубителите на музиката на Истанбул ќе им пружи посебно задоволство.

Бриљант во рамките на Серијата концерти под отворено небо Зубизу ќе одржи концерт на сцената под отворено небо Џемил Топузлу во Харбије.

Интерпретаторот Бриљант освен омилените песни ќе испее и неколку други песни вон репертоарот кои ќе ја изненадат публиката.Слични вести