Новиот албум на Таркан „10“ на пазарот ќе излезе на 15 јуни

Во албумот ќе има 14 песни на Таркан и други познати турски музичари

Новиот албум на Таркан „10“ на пазарот ќе излезе на 15 јуни

Во албумот ќе има 14 песни на Таркан и освен неговите текстови и композиции, ќе се најдат и песни на познатите турски текстописци и музичари Сезен Аксу, Ајсел Ѓурел, Назан Онџел и Умит Сајин.

По објавувањето на последниот албум „Адими калбине јаз“ (Забележи го моето име во твоето срце) во 2010 година, албумот „10“ на Таркан ќе се објави под етикетата на DMC и во соработка со Физи.Слични вести