Canakkale
Македонски

Програми

Економија

Ангел Гуриа: Турската економија се опоравува
Ангел Гуриа: Турската економија се опоравува 04.10.2015

Генералниот секретар на ОЕЦД Ангел Гуриа истакна дека располага со грижи во врска со забавувањето во економскиот раст на американската Централна банка ФЕД и Кина, додека од друга страна турската економија е во процес на опоравување

Турска музика

Видео галерија

Покажи се
Месечно наградно прашање

Фејсбук страница